Dj by XIID

Hvorfor du bør booke en DJ til arrangementet ditt?

 

Riktig lokale, dekorasjoner som passer, mat som det blir snakket om i lang tid etterpå… det er viktig at alt dette sitter. Men hva med musikken? Vi i XIID er profesjonelle underholdere, og nå vil vi ta deg gjennom hvorfor du så absolutt bør hyre inn en DJ som kan musikken sin til din fest.  

Ta festen fra god til fantastisk med en DJ fra XIID

 

Du har helt sikkert stått der - kanskje har du ansvaret for å lage årets firmafest - kanskje du for aller første gang skal organisere fest, eller kanskje står du midt i planleggingen av ditt eget bryllup? Uansett hvilken anledning du har ansvaret for, er det, som sagt, visse elementer som bør være på plass. 

Sted, mat, dekorasjon… de krever alle en profesjonell touch, så, hva med musikken? En Spotify-liste er helt sikkert nok, tenker du. Alle elsker hits fra 90-tallet. Eller? Vi i XIID vet hva som skal til for å ta arrangementet ditt fra en god opplevelse til et event det blir snakket om i lang tid etterpå.  

 

Hvorfor bør du leie DJ?

 

Med lang erfaring fra musikkbransjen og helstøpte konsepter, kan du nesten sammenligne teamet vi har samlet i XIID med et fotballag i toppdivisjonen. Det er en forskjell å være på en kamp i 4. divisjon vs. en i Eliteserien; og det er dét nivået vi kan ta festen din til. Med en DJ får du ikke bare noen med det riktige utstyret og en masse musikkglede og -viten, du får også den tryggheten som kommer med å overgi musikken til noen som kan sitt fag. Sitter ikke musikken, kan hele arrangementet ditt faktisk falle noen hakk.

 

Det viktigste en DJ sikrer deg er derfor:

  • Profesjonalitet: En faglig stolthet er det som driver oss, og med det kommer også en profesjonalitet som sørger for at alt går for seg på en god og ryddig måte.
  • Trygghet: La noen andre ta ansvar for musikken, så slipper du å uroe deg for noe som helst, og kan heller ta deg av gjestene dine. Vi har erfaringen og kompetansen. 
  • Musikkglede og -kunnskap: Kunnskap er én ting, erfaring er en annen. Våre DJer har lang erfaring og tilpasser seg både event og publikummets humør. Musikken er med på å påvirke stemningen, musikken kan få festen til å vare inn i de sene nattetimer og skape et enda sterkere fellesskap. En DJ fra XIID er også en spesialist på all musikk - såkalt open-format -  om det så er latinske rytmer, afrobeat, eller de populære 90-talls hittene. 

 

DJs by XIID - Lei en DJ i Oslo

 

Vi i XIID tar med oss kunnskapen og profesjonaliteten vår inn i alt vi gjør. På samme måte som at gjestene godt legger merke til forskjellen på god, dårlig og fantastisk mat, er folk like sensitive ovenfor musikken. Vi er unike i Norge, både når det kommer til hvordan vi jobber og hvem vi er. I motsetning til et tradisjonelt underholdnings-byrå, tilbyr vi et mer strømlinjeformet konsept hvor det er vår profesjonalitet innen musikk som står i sentrum. Vi er et godt sammensatt lag, og det er denne lagfølelsen som driver oss til hele tiden bli bedre til det vi gjør best, som er å sørge for den beste festen.     

 

Ofte stilte spørsmål

 

Hva skiller XIID DJs fra andre underholdningsleverandører?

 

XIID tilbyr DJs med særegen kreativitet og en vilje til å pushe grensene for tradisjonell underholdning. Våre DJs open-format spesialister, har et unikt musikalitet og evner til å tilpasse settene sine for å skape en one-of-a-kind opplevelse som utfordrer det vanlige og tar ditt arrangement til neste nivå.

 

Kan XIID tilpasse musikk og opplevelse basert på mitt spesifikke arrangement?

 

Absolutt, våre DJs jobber tett med klienter for å forstå deres visjon og målgruppe. Med 'XIID YOURSELF' som vårt mantra, sikter vi mot å speile din individualitet gjennom våre tilpassede underholdningskonsepter som reflekterer arrangementets unike karakteristikk.

 

Hvilket nivå av involvering kan jeg forvente fra XIID i planleggingsprosessen?

 

XIID engasjerer seg fullstendig i planleggings- og forberedelsesfasene, og tilbyr veiledning og konsultasjon for å sikre at hvert detaljnivå blir adressert og forventningene ikke bare blir møtt, men overgått.

 

Hvor lang tid i forveien må jeg booke en DJ gjennom XIID?

 

Vi anbefaler at klienter booker så tidlig som mulig for å sikre beste mulig match og forberedelsestid, men vi er også kjent for å imøtekomme siste-minutt forespørsler avhengig av tilgjengelighet.

0
Feed

Skriv en kommentar