XIID underholdning

 

Å arrangere en fest er en kunst, og sentralt i enhver fest er underholdningen. Den setter stemningen, engasjerer gjestene og skaper minner som varer. Når det gjelder å finne den perfekte underholdningen til en fest, tilbyr XIID et variert utvalg av høyenergiske, profesjonelle underholdningsalternativer som kan løfte enhver samling.

 

FULLBANDET:

 

Et nytt og unikt bandkonsept på den norske musikkscenen og et stjernelag satt sammen av noen av Norges beste musikere. Med remix av superhits og et moderne sound, så syr de låtene og fremførelsen sin sammen i en orginal twist som du ikke har opplevd maken til! Gjør dere klare for høy gåsehud-faktor, fest, dans og allsang! 

 

XIID - PARTYBAND

 

MISS X by XIID - Kraftfull jentegruppe:

 

For de som søker livlig, musikalsk underholdning til fest, har MISS-X en jentegruppe som bringer kraft og en smittsom energi til scenen. Deres repertoar er fylt med kommersielle hits som garantert vil få folk opp på dansegulvet. De kombinerer musikalsk finesse med en showfaktor som er skreddersydd for å underholde og imponere​.

 

XIID - MISS X

 

DJS BY XIID:

 

Dersom festen din trenger et moderne preg med en club-atmosfære, kan DJS BY XIID være svaret. Dette kollektivet av Norges hotteste DJs, tilbyr en lydopplevelse som er tilpasset dine ønsker og din feststemning. De har erfaring fra prestisjefulle scener fra L.A til St. Tropez og Norges mest populære klubber. Enten det er en intim samling eller en stor fest, vil deres ferdigheter i å mikse musikk sørge for at atmosfæren er akkurat som du vil ha den​. Med andre ord; den perfekte underholdningen til enhver fest!

 

DJS BY XIID - dj i oslo

 

X-MEN by XIID - Fullverdig show:

 

XIID presenterer også X-MEN for de som ønsker underholdning til festen, som virkelig gir den perfekte stemningen. Med noen av verdens største hits mikset av en topp DJ som fokuserer på scratching, sampling og DJ-battles, tilbyr de et show som du ikke finner maken til. X-MENs energiske tilstedeværelse er perfekt for å skape et party som vil bli husket lenge​​.

 

 

For å tilpasse festen ytterligere, er det mulig å ta kontakt med XIID for en hyggelig prat om de ulike typene av underholdning til fest. De tilbyr personlig service og rådgivning for å sikre at underholdningen passer perfekt til din fest. Booking kan enkelt gjøres via e-post eller telefon, med dedikerte kontaktpunkter for hver av deres underholdningstilbud​.

 

 

Underholdning til enhver fest:

 

Enten du leter etter en kveld med dans og pop-hits, en raffinert DJ-opplevelse, eller et unikt musikalsk show, har XIID unike alternativer for underholdning til festen. Uansett hvilket alternativ du booker for din fest, vil de sørge for at gjestene dine har en fantastisk opplevelse.

 

underholdning til fest

Ønsker du underholdning til festen din? Fyll ut skjemaet, så hjelper vi deg og gir et tilbud som passer for din fest.