XIID

Hva bør du tenke på når du skal planlegge underholdningen til festen?

 

Skal du arrangere en fest? Da er underholdningen kanskje det aller viktigste, og god musikk sørger for det. Derfor kan det være en god idé å la profesjonelle ta seg av det, sånn at du slipper å bekymre deg for om folk faktisk liker Spotify-spillelista di. Vi i XIID har lang erfaring med å skreddersy underholdning til fest og her er våre beste tips!

Skap festen det kommer til å snakkes om

 

Spill den musikken som får folk opp fra stolene og ut på dansegulvet; med XIID bak roret er festen i trygge hender. Med en profesjonell DJ bak spakene får du noen med en særlig evne til å lese publikum og tilpasse musikken mens de er i gang. En DJ skaper en sømløs overgang mellom ulike låter og sjangre, og vet hva som fungerer best for å holde festen i gang.

Med sin brede kunnskap om musikk skreddersyr en DJ musikken til ethvert publikum, være seg om det er reaggaeton som får dansefoten til å trippe, eller de siste hitsene. Vi i XIID kan dette med underholdning til fest, og når du ser etter det helt særlige så er våre konsepter det helt rette for deg. I tillegg til DJ-er, har vi også flere forskjellige liveshow som passer perfekt til å få temperaturen til å stige.

 

Liveband for å få stemning i taket!

 

Vi i XIID tilbyr mange forskjellige musikk-konsepter til fester, sånn at du er sikker på å finne noe som passer uansett om det bare er et for dine nærmeste eller for et stort selskap! Vi har blant annet et 10-manns band som spiller sammen med en DJ. Her får man remixer av de største hitsene med en tvist! Det er ekstra spesielt å høre kjente å kjære låter på en helt ny måte, og hvis du ønsker noe litt enklere og mer fleksibelt har vi også mange DJ-er vi kan anbefale. Her kan man få klubbatmosfære, eller allsang uansett hvor man befinner seg. Hvis du er usikker på hva som ville passet til festen kan man alltid ta kontakt med oss og spørre.

 

Book underholdning hos oss i XIID

 

Vi i XIID har spesialisert oss på å skape god stemning på fester av alle slag, og hvis du booker en av våre DJ-er eller ett av våre liveshow er du garantert å få en minneverdig kveld. Vi har mange forskjellige artister og konsepter i forskjellige prisklasser som driver med variert musikk, du er derfor garantert å finne noe som passer til nettopp din fest!

 

Ofte stilte spørsmål

 

Hva skal du tenke på når du planlegger underholdning til festen?

Når du skal gå i gang med planleggingen av en fest, er underholdning noe av det mest sentrale. Vi i XIID har mange års erfaring fra scenen, og vi vet hva det er som gjør at festen når nye høyder.

 

Hva slags musikkshow har XIID?

Vi i XIID tilbyr mange forskjellige musikk-konsepter til fester så du er sikker på å finne noe som passer uansett om det bare er et for dine nærmeste eller for et stort selskap! Vi har blant annet et 10-manns band som spiller sammen med en DJ. Her får man remixer av de største hitsene med en tvist! Det er ekstra spesielt å høre kjente å kjære låter på en helt ny måte! Hvis du ønsker noe litt enklere å mer fleksibelt har vi også mange DJ-er man kan leie.

 

Hvorfor er det viktig å ha en profesjonell DJ til fest?

Med sin brede kunnskap om musikk skreddersyr en DJ musikken til ethvert publikum, være seg om det er reaggaeton som får dansefoten til å trippe, eller de siste hitsene. Vi i XIID kan dette med underholdning til fest, og når du ser etter det helt særlige så er våre konsepter det helt rette for deg. I tillegg til DJ-er, har vi også flere forskjellige liveshow som passer perfekt til å få temperaturen til å stige.

0
Feed

Skriv en kommentar